Sony Xperia M - Во врска со апликацијата Музика

background image

Во врска со апликацијата Музика

Извлечете го максимумот од својот музички плеер. Слушајте и организирајте музика, аудио книги и
подкасти што сте ги префрлиле од компјутер на мемориската картичка или сте ги купиле и
преземале од онлајн продавници.

Преглед на музичкиот плеер

1

Пребарување музика

2

Пребарувајте ги песните зачувани во уредот

3

Допрете го копчето со знак за бесконечност за да пронајдете сродни информации на Интернет и дополнителни
компоненти на Google Play™

4

Албум арт (ако е достапно)

5

Одете на следната песна во тековниот распоред за репродуцирање или брзо напред

6

Вкупно траење на песната

7

Поминато време на тековната песна

8

Индикатор за прогрес – влечете или допрете за да премотувате напред или назад

9

Копче за репродукција/пауза

10

Вратете се на претходната песна од постоечкиот редослед на свирење, или премотајте