Sony Xperia M - Miniaplikacioni i riprodhuesit muzikor

background image

Miniaplikacioni i riprodhuesit muzikor

Miniaplikacioni i riprodhuesit muzikor është një aplikacion në miniaturë që ju jep qasje të

drejtpërdrejtë në riprodhuesin muzikor nga Ekrani fillestar. Duhet ta shtoni këtë

miniaplikacion tek Ekrani fillestar para se të mund ta përdorni.

Për të shtuar miniaplikacionin e riprodhuesit muzikor në ekranin bazë

1

Takoni një zonë bosh në Ekrani fillestar tuaj, pastaj takoni

Widget-et.

2

Gjeni dhe takoni

Riprodhuesi muzikor.